Udskriv side Sitemap

Tidligere nyhedsbreveØnsker du ikke at modtage nyhedsbrevet mere? 

 

november 2015

 
 

Meget mere end materiel • EM 2016 i fodbold • Ajour messe i Odense

 
 
 

Vi kan meget mere end at udleje materiel

 

Det sker stadig oftere, at etablering og drift af byggepladsen bliver formuleret som en selvstændig entreprise – dette er også tilfældet for Herlev Hospital, som er udpeget til at være et af de nye store akut hospitaler i Region Hovedstaden. 

LOXAM har vundet entreprisen med byggepladsservice, så vi skal bl.a. sørge for opsætning af hegn, adgangskontrol, strøm til byggepladsen, rengøring og affaldshåndtering - Kort fortalt, betyder det, at vi skal tage os af alle de ting som skal til, for at byggepladsen kan fungere.
Læs mere om brugen af vores
projektassistance, så du kan fokusere på at udvikle din forretning.

Projektet forventer at starte op om ca. 3-4 uger og skal løbe 44 måneder frem.

Læs mere om Herlev Hospitals byggeprojekt her. 
 

AJOUR - maskinmestrenes erhvervskonference 

LOXAM er at finde på Maskinmester Foreningens årlige erhvervskonference i Odense Congress Center den 19. - 20. november.
Så kig forbi vores stand 4601 og hør mere om hvad vi kan gøre for dig.

Konferencen består af en lang række inspirerende foredrag, en udstilling, hvor op mod 180 virksomheder præsenterer sine nyeste produkter og serviceydelser, samt ikke mindst en unik mulighed for at netværke blandt relevante fagpersoner.
Læs
 mere om Ajour-messen
her

 

em i fodbold 2016

LOXAM Module i Frankrig skal levere modulerne til næste års EM i fodbold.

 

Enhederne, som omfatter moduler, containere, kemiske toiletter og sanitære moduler skal bruges til at huse UEFA's medarbejdere, medierne og det tekniske udstyr.

Der skal samles mere end 1000 enheder på    
11 forskellige lokationer - 10 stadioner samt hovedkvarteret for de internationale fjernsynsudsendelser, Porte de Versailles. Opstillingen finder sted mellem marts og maj. Nedtagningen, for alle enheder skal udføres den dagen efter finalen, hvilket kræver en solid planlægning og hvor intet overlades til tilfældighederne!

 

meget mere em - stadion bygges

Det er næsten to år siden at opførelsen af det store stadion i Lyon begyndte. Stadionet skal være vært for seks kampe ved EM 2016 i fodbold.

Da den vanskeligste del af byggeriet (tagkonstruktionen) skulle udføres, blev LOXAM Access i Frankrig kontaktet. Deres professionelle ekspertise og erfaring med vanskelige operationer i stor højde kom til stor hjælp, da 20 lifte skulle få det hele til at køre på skinner.

Tagkonstruktionen hviler på 35 m høje betonstrukturer, således at bygningen i sidste ende kommer op i 45 meters højde. En vanskelig opgave som krævede nøje beregning og lifte specielt udvalgt til formålet. 

LOXAM Access kan altid hjælpe når du har behov for en lift. Vi har alt lige fra store terrængående lifte til den kompakte og smidige lift med en lille arbejdsbredde. 
Se vores store udvalg af lifte
her. 

 

   

vi søger kvalificerede medarbejdere

LOXAM konsoliderer sig fortsat, og vi søger derfor flere velkvalificerede medarbejdere til forskellige positioner rundt om i vores afdelinger. 
Se alle vores ledige stillinger
her.

For mere info kontakt vores HR-afdeling på mail eller telefon 46 16 19 33 

 

© 2015 LOXAM

LOXAM er Europas største udlejer af maskiner, jord- og anlægsmateriel, lifte, liftvogne, moduler og skurvogne. Vi leverer til bygge- og anlægssektoren, industrien, den offentlige sektor, servicesektoren og til private. LOXAM har 25 afdelinger i Danmark med ca. 210 medarbejdere og en materielportefølje på mere end 17.000 enheder. LOXAM er til stede i 13 lande og koncernen beskæftiger ca. 4.600 medarbejdere.