Udskriv side Sitemap

Tidligere nyhedsbreve  Ønsker du ikke at modtage nyhedsbrevet mere?
 

Februar 2014

 
 

LOXAM har fået vokseværk - Nyt udlejningssystem

 


 
 

LOXAM har fået vokseværk


Fra årsskiftet 2014 blev antallet af LOXAM afdelinger forøget fra 20 til 31 afdelinger.

LOXAM er nu repræsenteret med 4 afdelinger i Norge, 1 afdeling i Sverige og 26 afdelinger i Danmark.

Udvidelsen er sket gennem LOXAM’s køb af Dansk Lift A/S, kendt under navnet Hertz Materiel.De nye LOXAM afdelinger er specialiseret i motoriseret liftmateriel helt op til 65m og kan som noget nyt i LOXAM lejes med en maskinfører.

Udlejning af materiel og serviceydelser fortsætter som hidtil i det nye samarbejde. Dermed sikrer vi at vores kunder (stadig) får den optimale vejledning, service og kvalitet, når de henvender sig i en af vores afdelinger.
 
Samarbejdet mellem LOXAM og Dansk Lift giver vores kunder adgang til et stadigt voksende sortiment af maskiner, altid ved den samme leverandør, og altid tættere på kunderne.

Læs mere


Nyt EDB og Udlejningssystem


LOXAM er i lige gået i luften med et nyt EDB- og udlejnings-system ”Rentalman”.

Implementeringen af Rentalman er foreløbig gået godt og vi arbejder fortsat på at gøre overgangen så smidig som muligt, så vores kunder bliver mindst muligt påvirket.
 
Vi har brugt rigtig mange ressourcer på at forberede os på det nye system med test og grundig træning til alle vores medarbejdere. Desuagtet kan der være fejl eller uhensigtsmæssigheder. Disse vil øjeblikkeligt blive korrigeret så vi sikrer korrekt fakturering.
 
Vores fakturaer vil skifte udseende, så er der problemer med at tyde indholdet hjælper vi gerne, så giv os et kald, hvis det er tilfældet.

Læs mere
 

2014 prisliste online


LOXAM har fået ny prisliste pr. 1. februar 2014. Prislisten er blevet opdateret i forbindelse med overgangen til det nye EBD- og udlejningssystem Rentalman.
 
I det nye priskatalog har vores produkter fået tildelt nye varenumre, kaldet ’Kategori’ og ’Klasse’. I forbindelse med vores nye udlejnings-system, har vi valgt at sammenlægge nogle af materiel-grupperne. Det betyder en mindre prisjustering på dele af vores katalog.
 
Den nye prisliste finder du i en elektronisk udgave på vores hjemmeside. Efterfølgende vil vi udarbejde nyt katalog og prisliste på sædvanlig vis.

Den nye prisliste kan du se her eller ved at gå ind på www.loxam.dk


Hillerød har fået ny afdelingsleder


Jørgen Hansen er ansat som ny afdelingsleder hos LOXAM i Hillerød, med ansvar for udlejning af materiel.
Jørgen har gjort karriere inden for entreprenør-branchen i mange år. Han har blandt andet været ansat hos Entreprenørfirma Alex I. Hansen A/S som maskinchef og efterfølgende, som Administrations-chef i produktionsvirksomheden Ostnor.
 
Jørgen er derfor godt rustet til at løfte opgaven som afdelingsleder, og han glæder sig til at hjælpe sine kunder med at finde det udstyr og de løsninger, som dækker lige netop deres behov.

Læs mere
 
 

 
 
 

Åbent hus og DM i Minigraver 2014


Så er det snart tid til at begynde jagten på finalisterne til dette års DM i Minigraver. Den indledende runde bliver afholdt i forbindelse med åbent hus i LOXAM's afdelinger d. 28/3 2014.
 
Vi vender tilbage med mere information, men I kan godt sætte kryds i kalenderen allerede nu.

Du kan læse mere om DM i minigraver og se film fra sidste års DM - Klik her.